Späť k zdravému životu
Zdravý životný štýl

BLOG - NAJLEPŠIE TIPY NA SPRÁVU ZDRAVÉHO ZUBNÉHO ZUBU

BLOG - NAJLEPŠIE TIPY NA SPRÁVU ZDRAVÉHO ZUBNÉHO ZUBU - theskinnyfoodco

Tipy pre správu vášho sladkého zuba

Aha, tá otravná chuť na sladké. Každú chvíľu sa ukazuje, že je to škaredá hlava, a vy ste nútení vyhovieť. Ale čo keby existovali aj iné možnosti? Stratégie, ktoré vám umožnia uspokojiť vaše chute na cukor, ale zdravšie?

Nerobte si starosti, sme tu, aby sme pomohli. Ak máte radi sladké jedlá, ale chcete si udržať zdravý obvod pása, je čas dostať veci pod kontrolu. Tu je niekoľko spôsobov, ako môžete zvládnuť chuť na sladké ...


Vyskúšajte svoju vôľu a vyskúšajte naše navrhované tipy.

1. Nájdite metódu, ktorá vám vyhovuje.

Každý je iný. Niektorí ľudia môžu pomerne ľahko dramaticky znížiť príjem cukru. Nesnažte sa úplne vylúčiť cukor. Určite je room na cukor v zdravej výžive. Ak viete, že je ťažké to obmedziť, začnite s malými zmenami.

Aj jemné zmeny, ako napríklad obmedzenie horúcich čokolád a káv nabitých cukrom a konzumácia menej čokolády, môžu mať vplyv. Ak sa cítite pripravení pustiť sa do diéty s nízkym obsahom cukru, choďte do toho, jednoducho vyhľadajte výživovú / lekársku pomoc, aby ste zaistili dostatok výživných látok.

2. Začnite svoj deň správne.

Začnite svoj deň slanými raňajkami. Veľa raňajkových cereálií a tyčiniek môže obsahovať skryté cukry, ktoré môžu byť príčinou tých ranných zrážok cukru. Vyhnite sa im tým, že sa rozhodnete pre nízky obsah cukru, výdatné možnosti na potlačenie týchto chutí na cukor!

3. Pripravte si domáce pochúťky a rozhodnite sa pre alternatívy s nízkym obsahom cukru.

Potraviny a nápoje zakúpené v obchode môžu obsahovať oveľa viac cukru, ako si myslíte, takže namiesto toho, aby ste sa tým stali obeťou, vytvorte si vlastné alternatívy, aby ste presne vedeli, čo dostanete.

4. Zbavte sa dezertu.

Samozrejme, ak sa nechystáte na studenú morku, čudné zaobchádzanie je občas v poriadku, ale ak sa pravidelne rozhodnete pre dezert naplnený cukrom, môže byť čas seknúť. Namiesto sladkého dezertu sa rozhodnite pre syrovú dosku, po večeri horúci nápoj alebo choďte na polovicu na dezert! Ak si doma pripravujete dezert s nízkym obsahom cukru, pozrite sa na naše sirupy pre dokonalé pridanie nízkeho cukru.

5. Znížte obsah cukru v čaji alebo káve.

Možno si myslíte, že 1 alebo 2 čajové lyžičky cukru v čaji alebo káve sú neškodné, ale ak zistíte, že pijete horúce nápoje po celý deň, môže sa to čoskoro výrazne pridať. Skúste znížiť na menej alebo nahradiť sladidlom.

6. Dajte si pozor na skrytý cukor.

Mnoho potravín, ktoré môžete predpokladať, že majú nízky obsah cukru, v skutočnosti nie sú. Patria sem produkty ako napr korenie, dresingy a cereálne tyčinky takže predtým, ako skonzumujete zbytočný cukor, nezabudnite skontrolovať štítky.  Ak hľadáte alternatívy s nízkym obsahom cukru, nakupujte naše omáčky, nátierky a občerstvenie bez cukru tu.

7Zamiešajte slané občerstvenie.

Aby ste sa vyhli týmto sladkým pochúťkam a ovládli svoj chuť na sladké, musíte byť pripravení. Zásobte sa slanými občerstvením, ale nezabudnite, že rozmanitosť je kľúčom k vzrušeniu týchto chuťových pohárikov a pre občasné potešenie sa vyhnite návratu k pocitu naplnenému cukrom.

8. Jedzte pravidelne a naplánujte si jedlo.

Všetci sme sa previnili tým, že budeme hladovať príliš dlho a potom sa preháňame po rýchlych a ľahkých jedlách, ktoré pre nás nie sú vždy tou najzdravšou voľbou. Tomu sa zabráňte plánovaním dopredu a pravidelným stravovaním po celý deň.

Dúfame, že naše najlepšie tipy budú užitočné! Ak vyskúšate niektorý z týchto riešení alebo máte svoj najlepší tip, zdieľajte ho s nami ďalej facebook!

Cukrovo je certifikácia, ktorá zobrazuje možnosti „Lepšie pre vás“. Logo informuje spotrebiteľov, že výrobok neobsahuje žiadny cukor, žiaden pridaný cukor alebo prírodne sa vyskytujúci cukor. Väčšina našich výrobkov má certifikát Sugarwise. Kliknite sem a dozviete sa viac o certifikácii. 

 

NAKUPUJTE PRODUKTY BEZ CUKRU

zdieľam

Možno sa ti bude páčiť
Zotavenie po cvičení: Ako sa vyhnúť zraneniu pri cvičení - theskinnyfoodco
Zotavenie po cvičení: Ako sa vyhnúť zraneniu pri cvičení
Od kryoterapie až po strečing existuje mnoho spôsobov, ako pomôcť vášmu telu zotaviť sa zo zranení súvisiacich s cvičením. Pozrime sa na najlepšie spôsoby, ako chrániť svoje telo pred fyzickou záťažou.
Čítaj viac
Nápady na raňajky ku Dňu matiek – theskinnyfoodco
Nápady na raňajky ku Dňu matiek
Tu je niekoľko skvelých inšpirácií pre Deň matiek pre všetkých, ktorí tento rok hľadajú špeciálny spôsob, ako zaobchádzať so svojimi matkami.
Čítaj viac

Pridajte sa do nášho VIP zoznamu Na všetko chudé

Buďte prvý, kto sa dozvie o nových príchutiach a exkluzívnych ponukách.